Årets sista månader

Oj så fort det här året har gått, snart är det jul och nyår igen. Dags att komma med lite nyheter om vad som händer så här i slutet av året.

Jag har åter Linnex i lager för er som har saknat dem.

Nu i november kommer jag att byta bokningssystem, det betyder att ni ska gå till en annan sida för att boka tid. Efter den 16 november bokar ni tid på coryggkliniken.valei.com. Tanken är också att jag ska försöka ordna så att ni kan boka här på coryggkliniken.se.

Jag kommer också att ha Prova på: Massage till husbehov den 21 nov och Workshop: Maternity Health by MammaMage den 24 november.
Prova på: Massage till husbehov är en 30 minuter lång introduktion där du får lära dig några enkla massagegrepp som du kan använda hemma. Välj mellan Axlar och nacke eller Ben.
Workshop: Maternity Health är 1 tim och du får lära dig lite om magen i samband med graviditet, träning under och efter graviditet och så får du en kort undersökning.
Tanken är att ha dessa prova-på-tillfällen lite då och då i framtiden.
Anmälan sker i receptionen på Nordic Wellness Mölndal Galleria, 10 platser per tillfälle.

Öppettider runt jul och nyår: Jag planerar att ha öppet som vanligt fram till och med dagen före julafton. Stängt annadag jul, och trettondedags afton. Eventuella ändringar kommer jag att lägga ut på sociala media (facebook, twitter och instagram).

Publicerat 2022-11-07