Välkommen 2021

Vinter, snö och nytt år. Vi hoppas att 2021 blir bättre än 2020. Här kommer lite information om den närmsta framtiden.

Covid-19

Kliniken fortsätter att ha öppet för bokningar på webben måndagar, onsdagar och fredagar och via telefon för övriga tider. Vi ber även fortsättningsvis att ni inte har med sällskap in på kliniken, om det inte gäller barn.
Jag kommer även fortsättningsvis bara att vara på kliniken vid bokningar, så länge Covid-19 pågår.
För att ytterligare skydda oss så har jag lagt in en kort paus mellan varje behandling så att ni inte ska behöva mötas i dörren eller i väntrummet.

Sökes: ny terapeut

Vi söker också efter en eller flera nya terapeuter som kan ta över efter Fredrik.
Vi söker någon som vill arbeta deltid på kliniken. Är du eller känner du någon som arbetar inom manuellterapi, träning eller ett närliggande område så är du/de välkomna att kontakta mig via e-post, facebook eller telefon.

Publicerat 2021-01-19