Julnytt

Snart är året slut och det är snart dags för årets julkampanj. Alla behandlingar mellan den 14/12-20 och den 13/1-21 , 40 min eller längre, med rabattkoden “Tomte20” erhåller 25% rabatt.

Jag fortsätter att ha öppet på kliniken på samma sätt som tidigare under corona, dvs öppet för bokningar på webben till vissa dagar men framförallt via telefon. Kliniken kommer fortfarande endast vara bemannad vid bokningar, så om ni vill boka med kort varsel är det säkrast att ringa. Tills vidare använder jag för allas trygghet halvmask under behandlingsdelen och om du så önskar engångshandskar. Jag ber också att ni visar hänsyn mot andra kunder inne på kliniken och håller avstånd samt inte har med anhöriga in om det inte gäller barn.

Fredrik slutade på kliniken 1 november. Vi tackar för tiden som varit och önskar honom lycka till på nya stället.

Publicerat 2020-10-14