Sommarnyheter

Vi fortsätter hålla öppet på kliniken hela sommaren under samma förutsättningar som under hela Coronkrisen. Öppet för bokningar via nätet eller via telefon, telefon är bättre då vi inte har alla bokningasbara tider på nätet för tillfället. Kliniken är oftast inte bemannad om det inte finns bokningar. Tänk på att ta hand om varandra och inte komma till kliniken om du inte är frisk. Vi har av den anledningen tagit bort den sena avbokningsavgiften vid sjukdom nu under Coronakrisen.

Ring och boka: Li 0733-563032, Fredrik 0766-447303.

Årets sommarkampanj startar 22/6 och pågår till 16/8. 10% rabatt på alla behandlingar 40 min eller längre med kampanjekoden “Sol20” i bokningen.

Nu tar alla terapeuter på kliniken emot E-passi-betalningar.

Li kommer under sommar att börja med en ny tjänst som riktar sig till cyklister. mer information om detta kommer senare.

Glad sommar önskar vi på Care Of Ryggkliniken

Publicerat 2020-06-02