Öppet i mellandagarna

Vi har öppet på kliniken i mellandagarna. Vecka 52 onsdag, torsdag och fredag, vecka 1 tisdag, onsdag och torsdag.

Advenstfika med mingel och mys

På måndag 11 december bjuder vi på adventsfika, kom och mingla med Li och Nathali. Vi bjuder på adventsfika och svarar på frågor. Varmt välkomna!

Välkommen Nathali!

Vi välkomnar vår nya kollega Nathali som är massör, hit till kliniken.

Nu kan du boka dina julkampanjbehandlingar.

Nu startar julkampanjen! Boka valfri behandling, 50 min eller längre och skriv rabattkod: Jul17. Du kan boka under hela kampanjetiden och det fonns ingen övre gräns. Julkampanjen pågår 13/12-13/1 och ger dig 30% rabatt. OBS!! endast rätt kod under rätt tid erhåller rabatt.

Nu blir det varmare på kliniken

Nu ska vi få nya isolerade fönster på kliniken, därför kommer det att vara ändrade öppettider på torsdaga och fredag v 46 när glasmästaren är på plats och arbetar.

Ändrade avbokningsregler

Vi har ändrat reglerna för avbokning. Nu behöver du boka av din tid 24 timmar innan behandlingsstart för att slippa debitering.

Nu kan du betala med Swish

Nu kan vi även ta emot Swish-betalningar. Det betyder att ni nu kan betala med kort, Swish och mot faktura.