MamaTummy Day 25/4 på kliniken.

Mamatummy Day är ett sätt att uppmärksamma kvinnors hälsa i samband med graviditet och kvinnors rätt att få rätt råd av yrkespersoner och experter för att komma tillbaka efter en graviditet - Detta gäller ALLA kvinnor, oavsett barnets ålder!! Vi öppnar kl 11 och erbjuder både workshops, Diastasmätning, MammaMagefoton som kan delas på facebook och annat trevlig. Alla är varmt välkomna.

Behandlingstider för våren.

Det finns bokningsbara tider för behandling Maj ute på bokadirekt.se. Löptider finns för nästan hela Maj, Testa att springa med vår fantaskiska löpinspiratör Erik, kanske lär du dig några bra övningar eller bara för att få någon att springa med.

Vi söker nya kollegor till kliniken.

Vi söker nya kollegor och samarbetspatners till kliniken. Om du eller någon du känner, som arbetar med kropp och hälsa, söker ny lokal på deltid så finns det öppningar på kliniken just nu. Ring eller maila till Li för mer information 0733-563032, info@coryggkliniken.se.

Telefon fungerar igen.

Vår fasta telefon fungerar äntligen igen. Så nu når du oss igen på 031-775 27 27. Naturligtvis fungerar det även med 073-356 30 32 eller direkt på vår bokningssida.

Öppet hus 19 oktober

Välkommen till oss på öppet hus den 19 oktober. Träffa våra nya kollegor och boka rabatterade behandlingar.

Löpinstruktör

Välkommen Erik! Erik är vår löpinspiratör och vi är mycket glada att välkomna honom till teamet.