Sommarnyheter

Nu kan du se våra öppettider för sommaren på bokniningswebben, det finns bokningsbara tider tom fredag v 33. Vi kommer som vanligt att ha öppet hela sommaren med minskade tider vecka 28-31. Snart drar årets sommarkampanj igång. 30% rabatt på alla behandlingar 50 min eller längre under periden 25/6-17/8 bokad med korrekt rabattkod. Ange "Sommar-18"" i bokningen. OBS! Endast bokningar med rätt längd, rabattkod och i rätt period erhåller rabatten.

Vi finns på Twitter

Nu kan du följa oss på Twitter också. twitter.com/coryggkliniken

Vi söker fler medarbetare till kliniken

Vi söker efter fler terapeuter till kliniken. Det finns möjlighet att hyra in sig på kliniken på halvtid eller deltid. Vi söker någon som arbetar med manuellterapi, löpcoaching eller hypnosterapi eller andra närliggande yrken. Hör av er till oss på mail med CV och personligt brev. Endast seriösa sökanden.

Öppet i mellandagarna

Vi har öppet på kliniken i mellandagarna. Vecka 52 onsdag, torsdag och fredag, vecka 1 tisdag, onsdag och torsdag.

Nu kan du boka dina julkampanjbehandlingar.

Nu startar julkampanjen! Boka valfri behandling, 50 min eller längre och skriv rabattkod: Jul17. Du kan boka under hela kampanjetiden och det fonns ingen övre gräns. Julkampanjen pågår 13/12-13/1 och ger dig 30% rabatt. OBS!! endast rätt kod under rätt tid erhåller rabatt.

Nu blir det varmare på kliniken

Nu ska vi få nya isolerade fönster på kliniken, därför kommer det att vara ändrade öppettider på torsdaga och fredag v 46 när glasmästaren är på plats och arbetar.

Ändrade avbokningsregler

Vi har ändrat reglerna för avbokning. Nu behöver du boka av din tid 24 timmar innan behandlingsstart för att slippa debitering.

Nu kan du betala med Swish

Nu kan vi även ta emot Swish-betalningar. Det betyder att ni nu kan betala med kort, Swish och mot faktura.