Om mig

Care of Ryggkliniken kvalitetssäkras i enlighet med Svenska Naprapatförbundet och Socialstyrelsen. Här följer en presentation av våra medarbetare.

Li Lorin, leg. Naprapat

Li Lorin är legitimerad naprapat och har gått en fyraårig utbildning på Naprapathögskolan. Hennes intresse för yrket väcktes redan under gymnasietiden då hon gick sin första massageutbildning. Nu driver Li Care of Ryggkliniken.

Hon vidareutbildar sig regelbundet för att hålla sig själv och sin verksamhet uppdaterad om det senaste inom forskning och utveckling. Efter examen från Naprapathögskolan har hon exempelvis läst följande kurser:

Efter examen har jag gått kurserna: Återträning av de funktionella rörelsemönster, en kurs i rehabiliterande pilates, MammaMage, en certifieringskurs för att kunna hjälpa blivande och nyblivna mödrar att återfå funktionen i mage och bäckenbotten och nu senast Dry needling, en effektivt behandling av triggerpunkter med hjälp av nålar.

Jag kvalitetsäkrar min verksamhet i enlighet med Svenska Naprapatförbundet och Socialstyrelsen, bland annat genom kontinuerlig fortbildning och genom att ta del av den senaste forskningen inom vårt område.

Publicerat 2020-03-24