Sommarnyheter

Vi fortsätter hålla öppet på kliniken hela sommaren under samma förutsättningar som under hela Coronkrisen. Öppet för bokningar via nätet eller via telefon, telefon är bättre då vi inte har alla bokningasbara tider på nätet för tillfället. Kliniken är oftast inte bemannad om det inte finns bokningar. Tänk på att ta hand om varandra och inte komma till kliniken om du inte är frisk. Vi har av den anledningen tagit bort den sena avbokningsavgiften vid sjukdom nu under Coronakrisen.

Ring och boka: Li 0733-563032, Fredrik 0766-447303.

Årets sommarkampanj startar 22/6 och pågår till 16/8. 10% rabatt på alla behandlingar 40 min eller längre med kampanjekoden “Sol20” i bokningen.

Nu tar alla terapeuter på kliniken emot E-passi-betalningar.

Li kommer under sommar att börja med en ny tjänst som riktar sig till cyklister. mer information om detta kommer senare.

Glad sommar önskar vi på Care Of Ryggkliniken

Publicerat 2020-06-02

Nytt i Maj

Kliniken är fortfarande öppen för bokningar via webb och telefon. Om du inte kan hitta en tid på webbokningen så är du välkommen att ringa eller sms:a oss för bokningsförfrågan. Vi har öppet måndag till fredag.

Li 0733563036. Fredrik 0766447303

Li kan nu ta emot betalningar med friskvårdsbidraget i E-Passi.

Publicerat 2020-05-11

Sista chansen på Påskerbjudandet

Påskerbjudandet går ut på torsdag, passa på att boka en rabatterad behandling innan valborgsfirandet börjar. 15 % på alla behandlingar, utom Rehabbehandling: mini, med rabattkoden Kyckling. Ring för att boka!

Publicerat 2020-04-26

Nygammal information i april

Hoppas att ni haft en skön påsk. Nu är vardagen tillbaka igen, men vår påskkampanj fortsätter april ut. 15% rabatt på alla behandlingar utom Rehabbehandling: mini, med rabattkoden “Kyckling”.

Vi påminner också om att det bästa sättet att boka tid just nu är att ringa till oss, då vi inte kan garantera att vi är på plats om vi inte har några bokningar.

Li 0733-563032, Fredrik 0766-447303

Vi kommer även fortsättningsvis, så länge Coronakrisen pågår, att slopa den sena avbokningsavgiften vid sjukdom, men från 24 timmar före behandlingstid behöver ni ringa oss för att göra avbokningen.

Publicerat 2020-04-14

Påsknytt

Påskens öppettider kommer i stort sett fortsätta så som det varit nu den senaste tiden. Alltså öppet för bokningar, främst via telefon. Dock stängt långfredag, påskafton, påskdagen och annandag påsk.

För att fira påsken kommer vi att ha en extra rabattkampanj. Alla bokningar (utom “Rehabbehandling: mini”) i April, med rabattkoden “Kyckling” erhåller 15% rabatt. OBS, gäller bara bokningar med rätt rabattkod.

Glad påsk!

Publicerat 2020-03-31

Information i Coronatider

Kliniken är fortsatt öppen för bokningar, främst via telefon. Anledningen till detta är att det finns personer i riskgrupper både bland våra terapeuter och deras närmaste och vi inte kan lova att det alltid finns någon på plats även om kliniken teoretiskt sett är öppen. Vi tar också bort avbokningsavgiften för sen avbokning, om du skulle bli sjuk under den här tiden.

Ny Webshop!

Nu kan ni köpa produkter från Pharmanex och NuSkin i vår nya webshop.

Här kan du köpa bra kosttillskott från Pharmanex med naturligt innehåll och bevisad effekt. Du kan också köpa Ansiktsvårdsprodukter, Kroppsvårdsprodukter och Kosmetika. Läs mer och beställ i Webshoppen.

Publicerat 2020-03-24

Vi söker fler medarbetare till kliniken

Söker du en klinik eller mottagning att hyra in dig på?

Vi söker efter fler terapeuter till kliniken. Det finns möjlighet att hyra in sig på kliniken på halvtid eller deltid.

Vi söker någon som arbetar med manuellterapi, löpcoaching, hypnosterapi eller andra närliggande yrken. Hör av er till oss på mail med CV och personligt brev. Endast seriösa sökanden!