Nyheter

Årets sista månader

Oj så fort det här året har gått, snart är det jul och nyår igen. Dags att komma med lite nyheter om vad som händer så här i slutet av året.

Jag har åter Linnex i lager för er som har saknat dem.

Nu i november kommer jag att byta bokningssystem, det betyder att ni ska gå till en annan sida för att boka tid. Efter den 16 november bokar ni tid på coryggkliniken.valei.com. Tanken är också att jag ska försöka ordna så att ni kan boka här på coryggkliniken.se.

Jag kommer också att ha Prova på: Massage till husbehov den 21 nov och Workshop: Maternity Health by MammaMage den 24 november.
Prova på: Massage till husbehov är en 30 minuter lång introduktion där du får lära dig några enkla massagegrepp som du kan använda hemma. Välj mellan Axlar och nacke eller Ben.
Workshop: Maternity Health är 1 tim och du får lära dig lite om magen i samband med graviditet, träning under och efter graviditet och så får du en kort undersökning.
Tanken är att ha dessa prova-på-tillfällen lite då och då i framtiden.
Anmälan sker i receptionen på Nordic Wellness Mölndal Galleria, 10 platser per tillfälle.

Öppettider runt jul och nyår: Jag planerar att ha öppet som vanligt fram till och med dagen före julafton. Stängt annadag jul, och trettondedags afton. Eventuella ändringar kommer jag att lägga ut på sociala media (facebook, twitter och instagram).

Publicerat 2022-11-07

Sommarnytt

Äntligen sommar. Kliniken kommer att ha öppet i stort sett som vanligt under sommaren men efter midsommar kan det bli förändringar i öppettiderna med kort varsel.
Detta innebär att jag efter kl 20:00 kan stänga ner bokningarna för dagen efter om jag inte har några bokningar för den dagen, men det går alltid bra att ringa eller sms:a om du inte kan hitta en ledig tid eller om du behöver en akuttid. Kolla mina öppettider och hitta lediga tider på ryggklinikengbg.bokadirekt.se

Glad sommar

Publicerat 2022-06-16

Nytt år och ny lokal

Det här året börjar med en stor förändring. En ny lokal på en ny plats!

Jag har flyttat kliniken till Nordic Wellness Mölndal Galleria. Vi ligger nu mitt i Mölndals centrum i Gallerian, en trappa upp inne i NordicWellness lokaler. När ni kommer på behandling går ni in i gymmets reception och väntar så kommer jag ut och hämtar er.

I och med flytten har jag också justerat tider och priser på behandlingarna. Jag kommer att fortsätta med samma öppettider som tidigare. Alla NordicWellness medlemmar får 20% rabatt på behandlingar 25 min eller längre.

Välkomna både gamla och nya till mig på Nordic Wellness i Mölndal.

Publicerat 2022-01-05

Höst, vinter och Halloween!

Nu är halloween snart här och vi har så klart pyntat i fönstren. Vi firar Halloween på kliniken fredagen den 29/10, alla som är utklädda när de kommer till sin bokade tid den dagen får 10% rabatt på behandlingar 40 min eller längre.

I och med att restriktionerna nu är borta återgår kliniken till att ha mer bemanning igen. Kliniken kommer att fortsatt ha öppet mån, ons och fre. För att se exakta öppettider titta på http://ryggklinikengbg.bokadirekt.se

Från och med årsskiftet byter kliniken adress. Fram till jul är jag kvar i Majorna och efter nyår finner ni mig i Nordic Wellness lokaler i Mölndal Galleria. I och med flytten kommer jag att förlänga tiden på naprapatbehandlingarna och höja priserna på vissa behandlingar något. Sista arbetsdagen i Majorna blir den 22:a december.

Publicerat 2021-10-12

Välkommen 2021

Vinter, snö och nytt år. Vi hoppas att 2021 blir bättre än 2020. Här kommer lite information om den närmsta framtiden.

Covid-19

Kliniken fortsätter att ha öppet för bokningar på webben måndagar, onsdagar och fredagar och via telefon för övriga tider. Vi ber även fortsättningsvis att ni inte har med sällskap in på kliniken, om det inte gäller barn.
Jag kommer även fortsättningsvis bara att vara på kliniken vid bokningar, så länge Covid-19 pågår.
För att ytterligare skydda oss så har jag lagt in en kort paus mellan varje behandling så att ni inte ska behöva mötas i dörren eller i väntrummet.

Sökes: ny terapeut

Vi söker också efter en eller flera nya terapeuter som kan ta över efter Fredrik.
Vi söker någon som vill arbeta deltid på kliniken. Är du eller känner du någon som arbetar inom manuellterapi, träning eller ett närliggande område så är du/de välkomna att kontakta mig via e-post, facebook eller telefon.

Publicerat 2021-01-19

Julnytt

Snart är året slut och det är snart dags för årets julkampanj. Alla behandlingar mellan den 14/12-20 och den 13/1-21 , 40 min eller längre, med rabattkoden “Tomte20” erhåller 25% rabatt.

Jag fortsätter att ha öppet på kliniken på samma sätt som tidigare under corona, dvs öppet för bokningar på webben till vissa dagar men framförallt via telefon. Kliniken kommer fortfarande endast vara bemannad vid bokningar, så om ni vill boka med kort varsel är det säkrast att ringa. Tills vidare använder jag för allas trygghet halvmask under behandlingsdelen och om du så önskar engångshandskar. Jag ber också att ni visar hänsyn mot andra kunder inne på kliniken och håller avstånd samt inte har med anhöriga in om det inte gäller barn.

Fredrik slutade på kliniken 1 november. Vi tackar för tiden som varit och önskar honom lycka till på nya stället.

Publicerat 2020-10-14

Åter till vardagen!

Nu är semestern slut för denna gång och vi återgår till den något annorlunda vardagen. Kliniken kommer att fortsätta ha öppet för bokningar men vi ber att ni bokar via telefon eftersom vi endast är på kliniken när vi har bokningar. Li 0733-56 30 32 Fredrik 0766-44 73 03

Påminner om att sommarkampanjen pågår fram till och med den 16 augusti. 15% rabatt på alla behandlingar, 50 minuter eller längre, om ni uppger “SOL20” när ni bokar.

Publicerat 2020-08-06

Semestertider

Veckorna 29-31 är Li på semester men det går att boka några få tider även under dessa veckor. Tiderna ligger aktivt ute till dagen före kl 20.00, (jag bort tiderna om det inte finns några bokningar efter det). Under denna period kommer Fredrik att vara tillgänglig för behandlingar också på vardagar. Ring gärna till oss för bokningsförfrågningar.

Li 0733-563032 Fredrik 0766-447303

Glöm inte heller att vår sommarkampanj fortfarande pågår. 10% rabatt på alla behandlingar 50 min eller längre med rabattkoden “Sol20”.

Publicerat 2020-07-10

Årets sommarkampanj

På måndag börjar årets sommarkampanj. 10% rabatt på alla behandlingar 50 min eller längre i perioden 22/6-16/8 med rabattkoden “Sol20”.

Kliniken är öppen för bokningar hela sommaren, men boka helst via telefon, då vi inte är på kliniken om vi inte har bokningar.

Li 0733-563032 Fredrik 0766-447303

Publicerat 2020-06-18

Sommarnyheter

Vi fortsätter hålla öppet på kliniken hela sommaren under samma förutsättningar som under hela Coronkrisen. Öppet för bokningar via nätet eller via telefon, telefon är bättre då vi inte har alla bokningasbara tider på nätet för tillfället. Kliniken är oftast inte bemannad om det inte finns bokningar. Tänk på att ta hand om varandra och inte komma till kliniken om du inte är frisk. Vi har av den anledningen tagit bort den sena avbokningsavgiften vid sjukdom nu under Coronakrisen.

Ring och boka: Li 0733-563032, Fredrik 0766-447303.

Årets sommarkampanj startar 22/6 och pågår till 16/8. 10% rabatt på alla behandlingar 40 min eller längre med kampanjekoden “Sol20” i bokningen.

Nu tar alla terapeuter på kliniken emot E-passi-betalningar.

Li kommer under sommar att börja med en ny tjänst som riktar sig till cyklister. mer information om detta kommer senare.

Glad sommar önskar vi på Care Of Ryggkliniken

Publicerat 2020-06-02

Nytt i Maj

Kliniken är fortfarande öppen för bokningar via webb och telefon. Om du inte kan hitta en tid på webbokningen så är du välkommen att ringa eller sms:a oss för bokningsförfrågan. Vi har öppet måndag till fredag.

Li 0733563036. Fredrik 0766447303

Li kan nu ta emot betalningar med friskvårdsbidraget i E-Passi.

Publicerat 2020-05-11

Sista chansen på Påskerbjudandet

Påskerbjudandet går ut på torsdag, passa på att boka en rabatterad behandling innan valborgsfirandet börjar. 15 % på alla behandlingar, utom Rehabbehandling: mini, med rabattkoden Kyckling. Ring för att boka!

Publicerat 2020-04-26

Nygammal information i april

Hoppas att ni haft en skön påsk. Nu är vardagen tillbaka igen, men vår påskkampanj fortsätter april ut. 15% rabatt på alla behandlingar utom Rehabbehandling: mini, med rabattkoden “Kyckling”.

Vi påminner också om att det bästa sättet att boka tid just nu är att ringa till oss, då vi inte kan garantera att vi är på plats om vi inte har några bokningar.

Li 0733-563032, Fredrik 0766-447303

Vi kommer även fortsättningsvis, så länge Coronakrisen pågår, att slopa den sena avbokningsavgiften vid sjukdom, men från 24 timmar före behandlingstid behöver ni ringa oss för att göra avbokningen.

Publicerat 2020-04-14

Påsknytt

Påskens öppettider kommer i stort sett fortsätta så som det varit nu den senaste tiden. Alltså öppet för bokningar, främst via telefon. Dock stängt långfredag, påskafton, påskdagen och annandag påsk.

För att fira påsken kommer vi att ha en extra rabattkampanj. Alla bokningar (utom “Rehabbehandling: mini”) i April, med rabattkoden “Kyckling” erhåller 15% rabatt. OBS, gäller bara bokningar med rätt rabattkod.

Glad påsk!

Publicerat 2020-03-31

Information i Coronatider

Kliniken är fortsatt öppen för bokningar, främst via telefon. Anledningen till detta är att det finns personer i riskgrupper både bland våra terapeuter och deras närmaste och vi inte kan lova att det alltid finns någon på plats även om kliniken teoretiskt sett är öppen. Vi tar också bort avbokningsavgiften för sen avbokning, om du skulle bli sjuk under den här tiden.

Publicerat 2020-03-24

Ny Webshop!

Nu kan ni köpa produkter från Pharmanex och NuSkin i vår nya webshop.

Här kan du köpa bra kosttillskott från Pharmanex med naturligt innehåll och bevisad effekt. Du kan också köpa Ansiktsvårdsprodukter, Kroppsvårdsprodukter och Kosmetika. Läs mer och beställ i Webshoppen.

Publicerat 2020-03-24

Vi söker fler medarbetare till kliniken

Söker du en klinik eller mottagning att hyra in dig på?

Vi söker efter fler terapeuter till kliniken. Det finns möjlighet att hyra in sig på kliniken på halvtid eller deltid.

Vi söker någon som arbetar med manuellterapi, löpcoaching, hypnosterapi eller andra närliggande yrken. Hör av er till oss på mail med CV och personligt brev. Endast seriösa sökanden!

Publicerat 2020-03-24