Välkommen till oss!

Om oss

Care of Ryggkliniken kvalitetssäkras i enlighet med Svenska Naprapatförbundet och Socialstyrelsen. Här följer en presentation av våra medarbetare.

Li Lorin, Leg. Naprapat

Li Lorin är legitimerad naprapat och har gått en fyraårig utbildning på Naprapathögskolan. Hennes intresse för yrket väcktes redan under gymnasietiden då hon gick sin första massageutbildning. Nu driver Li Care of Ryggkliniken.

Hon vidareutbildar sig regelbundet för att hålla sig själv och sin verksamhet uppdaterad om det senaste inom forskning och utveckling. Efter examen från Naprapathögskolan har hon exempelvis läst följande kurser:

  • Återträning av funktionella rörelsemönster
  • Rehabiliterande pilates
  • MammaMage, en certifiering för att kunna hjälpa blivande och nyblivna mammor att hitta sina magmuskler och åtgärda/förebygga magmuskeldelning (diastas)

Efter examen har jag gått kurserna: Återträning av de funktionella rörelsemönster, en kurs i rehabiliterande pilates, samt MammaMage, en certifieringskurs för att kunna hjälpa blivande och nyblivna mödrar att åter hitta sina magmuskler och sluta diastasen.

Jag kvalitetsäkrar min verksamhet i enlighet med Svenska Naprapatförbundet och Socialstyrelsen, bland annat genom kontinuerlig fortbildning och genom att ta del av den senaste forskningen inom vårt område.

Li Lorin

Erik Olofsson, Löpinspiratör

Erik Olofsson är löpinspiratör och inbiten långdistanslöpare. Han är före detta fotbolls- och basketspelare men drabbades av en knäskada och valde då att byta ut lagsporterna mot löpning. Erik är en allroundlöpare som älskar fjäll och terräng. Tack vare löpningen håller han nu sina knä- och höftskador på behörigt avstånd.

Bästa distansen: fjällmaraton. Bästa löprundorna: Änggården och Jämtlandstriangeln.

Låt dig inspireras av Erik och häng med någon av hans löpargrupper. Det finns pass både för löpning på asfalt och i terräng.

Erik Olofsson