Behandling & rehab

Naprapati

Genom en behandling hos vår naprapat kan du få hjälp med besvär så som ryggskott, nackspärr, muskelsträckning, muskelvärk, musarm och tennisarmbåge.
Klicka här för lediga tider.

Naprapati handlar om att förebygga, utreda och behandla funktionsrubbningar och smärta. Det är en kombination av ortopedisk medicin och kunskap om kroppens uppbyggnad och funktion som gör det möjligt för en naprapat att behandla ledbesvär och annan smärta som exempelvis nackspärr, spänningshuvudvärk och tennisarmbåge

Massage

Unna dig en stund för dig själv med avslappnande massage.
Klicka här för lediga tider.

Löpträning

Inspireras i löpspåret med Erik Olofsson. Han leder löpargrupper på både asfalt och i terräng.
Boka din plats här.

MammaMage

Genom vår träning MammaMage förebygger du problem med muskeldelning inför och under din graviditet. Du får också hjälp med att återhämta dina magmuskler på rätt sätt efter din graviditet.

Detta är ett program för 1-2 personer med 60 minuter per tillfälle. Vi ger dig övningar att använda hemma för att du ska kunna träna mellan tillfällena. Läs mer om MammaMage, diastasproblem och övningar att undvika här.

Rehabiliterande pilates

Rehabiliterande pilates har som syfte att stärka din kropp och bygga upp din hållning. Det är en rehabiliterande träning för 1-2 personer med 30 minuter per tillfälle.

Vi arbetar tillsammans med kontrollerade pilatesövningar och kombinerar styrka, rörlighet och balans. Alla rörelser och övningar är anpassade efter dina förutsättningar och mål.
Boka din plats här.